За денонощие полицията излови 139 дилъри на дрога в рамките на специализирана

...
За денонощие полицията излови 139 дилъри на дрога в рамките на специализирана
Коментари Харесай

За денонощие полицията излови 139 дилъри на дрога

За денонощие полицията излови 139 дилъри на дрога в рамките на специализирана полицейска интервенция. В резултат на дейните дейности, осъществени в съгласуваност с прокуратурата, с изключение на арестуваните са формирани и 111 досъдебни производства.

Намерени и конфискувани са общо 147 кг марихуана, 21 кг канабис, по половин кг хероин и метамфетамин, 225 стръка засят канабис /в открити местности и затворени помещения/. В интервенцията са взели участие екипи на основните дирекции „ Борба с проведената престъпност “, „ Национална полиция “ и „ Гранична полиция “, на всички регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи и Столична дирекция на вътрешните работи, съобщи Дарик.

Припомняме, че със заповед на изпълняващия функционалностите основен прокурор на Република България Борислав Сарафов и министъра на вътрешните работи Калин Стоянов беше основано профилирано междуведомствено звено. Неговата цел е да подкрепя следствието по досъдебни производства, образуването на преписки, събирането и разбора на информация за проведени незаконни групи и лица, свързани с произвеждане, държане и разпространяване на наркотични субстанции, трафик на хора и противозаконна миграция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР